snapchatopia-featured-image

Snapchatopia 3…2…1… GO!

De când mă știu mi-a plăcut competitivitatea. Cu trecerea timpului mi-am dat seama că cea mai utilă competitivitate e cea cu mine, așa că în fiecare an am început să-mi dau provocări. Anul trecut de exemplu am început un sport nou, ceva la care nu m-aș fi gândit niciodată că o să-mi placă. Anul ăsta, am zis că vreau să încep un blog. Ceva ce mulți ar spune că trebuia să fac încă de acum vreo 6 ani. Și le dau dreptate.

Am avut de ales între a-mi face un blog personal și unul profesional. Evident, am ales cea de-a doua opțiune, iar așa s-a născut Snapchatopia.

Dacă acum 10 ani se făceau cadouri jurnale, de vreo doi ani încoace am văzut că e la modă să faci cadou domenii (web, nu ca Segarcea, hold your horses). Așa că mi l-am făcut cadou de ziua mea.

De atunci, mi-am promis aproape în fiecare săptămână ca următoarea săptămână să îi dau drumul. Nu am un motiv anume pentru care l-am pornit abia acum după aproape un an. Poate a fost frică de reacții, lene, lipsă de motivație sau așteptam un semn divin cum că asta ar trebui să fac. Între timp am primit semne cum că poate chiar N-AR trebui să fac asta prin intermediul Instagram Stories, de care toată lumea zicea că o să îngroape Snapchat-ul. Păi uite că deocamdată încă le merge bine, deși salut cu jumătate de gură inițiativa lui Zuckerberg.

Probabil dacă nu era Robert, nu-i dădeam drumul nici azi site-ului, dar am avut noroc să mă tragă de mânecă aproape în fiecare zi.

Așadar, acesta este începutul Snapchatopia – o nouă provocare pentru mine și sper ca pe viitor să devină locul ideal în care să găsești toate informațiile de care ai nevoie despre Snapchat.

Typos, bug-uri, nemulțumiri – toate astea le aștept aici.

 

Published by

Oana Huja

Content Marketing Specialist at Bannersnack, Autoproclamated Social Media Smartass

9 comments

  1. Bună ziua,
    Dar de ce nu faceți un blog dintr-acela cu video? Nu credeți că ar putea fi mai eficient? Sau măcar cu poze?
    Cu multă stimă urmăresc la dumneavoastră

    1. Bună! Mă gândesc că vorbiți despre vlogging. M-am gândit și la această posibilitate, însă cred că dau mai bine în scris decât pe sticlă. Nu este însă o opțiune exclusă pe viitor. 🙂

  2. Good job. E o nișă neexploatată. Și eu mă zbat cu aceeași idee în minte de câteva luni. Mă bucur că nu sunt singurul. ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *