screenshot_5

CUM SA-TI FACI CONT DE SNAPCHAT?

Înainte să intrăm în subiecte serioase, cred că cel mai important e să ai aplicația instalată și să-ți faci un cont. Snapchat 101 o să fie o serie de articole care o să te ajute să înțelegi cum funcționează aplicația și cum să navighezi în ea.

Zilele trecute am fost menționată într-o conversație de pe Twitter unde subiectul era tocmai acesta. *Heavily breathing because of the pressure*

reveica

Ok, first things first, downloadează-ți aplicația de aici pentru iOS și de aici pentru Android.

Acum că ai aplicația instalată, hai să vedem cum poți să-ți faci contul.

Pasul 1.
img_5950

Pasul 2

Adaugă numele tău, al business-ului tău, etc. Ia aminte că printre pașii următori va trebui să alegi un username, așa că pregătește-te spiritual ca numele ales de tine să nu fie available ca username.

img_5955

Pasul 3.

Alege o dată de naștere. Încearcă să nu te blochezi la pasul ăsta. Initial o să-ți vină să adaugi data la care ai creat business-ul tău și cel mai probabil acesta nu are peste 13 ani, vârsta acceptată de Snapchat. Alege o dată random, sau o altă dată care înseamnă ceva pentru tine. Este o informație strict legată de policy-ul lor legat de copii. (Copiii sub 13 ani sunt redirecționați către SnapKidz, o platformă care le permite doar să-și facă poze, nu să le și posteze. Nu pot adăuga prieteni, iar informațiile nu sunt salvate de către companie)

img_5956

Pasul 4.

E destul de dificil să găsești un nume care să nu fie luat, cum ziceam mai sus. De exemplu, eu am încercat să fac multiple conturi de test, nu am găsit nici-un username available. așa că în glumă am decis să-i fac cont viitorului meu câine. Spre surprinderea mea username-ul a fost available. Trebuie să încerci de câteva ori, să te joci cu cuvintele.

img_5957

Pasul 5.

Alege o parolă pe care să o ții minte. Dacă ți-ai pierdut parola de la Snapchat, poți să ți-o recuperezi aici.

img_5958

Pasul 6.

Verificarea contului prin trimiterea unui cod către numărul de telefon listat.

page

Pasul 7.

Adăugarea unei adrese de e-mail.

img_5964

Pasul 8.

You’re in!

img_5965  img_5966

Pasul următor? Să înveți cum să navighezi în aplicație. Poți începe prin a citi articolul acesta. 

Published by

Oana Huja

Content Marketing Specialist at Bannersnack, Autoproclamated Social Media Smartass

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *