snapchatopia-art-fb

Conturi de Snapchat care Merita urmarite

M-ați tot întrebat care sunt conturile de Snapchat pe care le recomand și care merita urmarite, so here they are. Deschideți Snapchat și pregătiți-vă spiritual. Urmează o listă lungă.

TIP: Ca să adaugi conturile mai ușor, am făcut lista din snapcodes, ceea ce înseamnă că dacă scanezi codurile prin încardarea lor în ecran și tap pe ecran pentru scanare o sa poti adăuga automat fiecare cont care te interesează.

amazon

Amazon face multe-multe oferte și discount-uri prin intermediul contului de Snapchat, deci fiți pe fază de Black Friday.

apple

Dacă sunteți fani Apple Music o să vă placă contul lor. De obicei postează BTS-uri din culisele Beats 1, ceea ce e super cool pentru că de multe ori au și interviuri cu diferiți artiști.

arni

Surprinzător, Arnold Schwarzenegger e una dintre cele mai amuzante și simpatice vedete de pe Snapchat. Chiar dacă și-a făcut contul doar pentru a documenta ce se întâmplă la Arnold Sports Festival, se pare că rețeaua l-a prins iar postează snap-uri din viața lui de zi cu zi. (also, are un username super funny)

avs

Dacă sunteți fani ai baschetului, trebuie să urmăriți contul celor de la Cleveland Cavaliers. BTS-uri de la antrenamente, sneak peaks din campionate și snap-uri cu vedetele NBA-ului.

bob

Cred că Snapchat e platforma perfectă pentru comedianți, iar Bob Saget profită de ea maxim. De urmărit pentru porții zdravene de râs.

 djkhaled

DJ Khaled, supranumit și The King of Snapchat, este unul din cei mai urmăriți snapchatteri. Nu mă dau în vânt după el, dar e interesant să vezi ce tip de conținut prinde la milioane de oameni (printre cele mai ‘interesante’ snapuri ale lui a fost documentarea nașterii fiului său)

drmiami

Acesta nu este un cont pentru cei cu stomac slab. Dr. Mimi este un chirurg estetician care documentează operațiile pe care le face și viața lui super-fancy Este un fel de Dan Bilzerian cu bisturiu.

fallon

Jimmy Fallon, prezentatorul emisiunii The Tonight Show a început de ceva vreme să folosească Snapchat la pregătirile de dinainte de show. Aseara de exemplu a testat Spectacles și ne-a arătat cum se vede studioul din perspectiva lui.

huffpost

Huffington Post e o publicație americană care a susținut mereu transparența în comunicare și reușesc să facă asta și prin contul lor de Snapchat. E interesant să vezi ce se întâmplă în spatele unui trust gigant de presă.

 kevinhart

Kevin Hart te poate face să râzi în 10 secunde mai mult ca alții în câteva zeci de minute. Citat de pe Twitterul lui “If your not following me on Snapchat what in the hell are you waiting for???? Follow me before I get mad damn it”. Sunt total de-acord cu el.

lacma

LACMA vine de la Los Angeles County Museum of Art și e cel mai mare muzeu de artă din Statele Unite. Probabil numele vă sună cunoscut tocmai datorită faimei contului de Snapchat. Cu siguranță ați văzut în online snap-urile lor făcute la opere de artă cu descrieri amuzante. Vezi mai multe aici.

michelle

Michelle Obama a început să folosească Snapchat ca parte din strategia ei de a se apropia mai mult de tineri. Și i-a reușit! Pot doar să sper că va continua să folosească contul chiar dacă nu mai e Prima Doamnă.

millie

Dacă sunteți faci Stranger Things, trebuie să-i dați add lui… Eleven. E interesant să vezi cum decurge ziua unei puștoaice faimoase de 12 ani.

nasa

 NASA le are cu Social-Media. Au zeci de conturi pentru diferite programe așa că era imposibil să lipsească de pe Snapchat. Contul NASA e o dovadă că Snapchat poate fi folosit și în scopuri educative cu succes. În mai, Stația Spațială Internațională a înregistrat 100.000 de orbite în jurul Pământului, moment imortalizat pe Snapchat.

natgeo

Snapchat e o rețea grozavă pentru a ajunge la audiențe noi, iar National Geographic chiar asta încearcă să facă. Pe lângă secțiunea zilnică din Discover, mai postează snapuri de la sediul lor din Washington DC precum și takeovere de pe teren.

netflix

Dacă sunteți fani Netflix, trebuie să știți că de multe ori fac anunțuri în exclusivitate pe contul lor de Snapchat. Sau cum spun ei “Netflix on Snapchat — it’s like a teeny, tiny binge session”

newyorker

The New Yorker dă ocazia followerilor să vadă în exclusivitate edițiile noi ale revistei în fiecare săptămână cu tot cu explicațiile de rigoare despre ideea de la care a pornit și backgroundul acesteia.

nytimes

Contul de Snapchat a The New York Times este ca o portiță către viața din New-York. Fac de multe ori sesiuni de snapchatting de la evenimentele din oraș.

  shonduras

Shonduras e unul dintre cei mai cunoscuți snapchatteri numit de către Time “a Snapchat pioneer”. Shonduras a găsit o cale super creativă prin care să ajungă la audiența lui fapt pentru care brandurile iubesc să colaboreze cu el. Fiecare snap al lui e o lecție despre cum să folosești Snapchat pentru a interacționa cu oamenii.

snoopdogg

Până recent, Snoop Dogg era strict o sursă de amuzament datorită snap-urilor lui în care fuma și avea rant-uri despre anumite subiecte. Veștile despre noul proiect al lui Snoop cu Martha Stewart – ‘Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party’ cel mai sigur înseamnă și multe BTS-uri din partea lui Snoop!

uropean

Parlamentul Euoropean este singura instituție europeană cu cont de Snapchat care încearcă (și cel mai probabil și reușește) să ajungă la tineri prin intermediul platformei. Pe lângă postările aproape zilnice, o dată pe săptămână se discută despre ceea ce s-a realizat în săptămâna ce a trecut și agenda Parlamentului European pe săptămâna ce urmează.

white

Până acum, contul de Snapchat al Casei Albe a fost folosit pentru a arăta într-un mod creativ cum decurge viața familiei Obama, acțiunile președintelui precum și BTS-uri de la diferite evenimente exclusive. Tot ce pot să sper e că acest cont va fi în continuare folosit în același mod de către următorul președinte.

Asta a fost tot. Dacă și voi aveți recomandări de conturi care merită urmărite lăsați un comentariu mai jos. 🙂

 

PS: Stay tuned, urmează și o listă cu conturile din România ce merită un follow.

Published by

Oana Huja

Content Marketing Specialist at Bannersnack, Autoproclamated Social Media Smartass

One comment

  1. After going over a few of the blog articles on your website, I seriously appreciate your
    way of writing a blog. I added it to my bookmark website list and will
    be checking back in the near future. Please visit my website as well and
    let me know your opinion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *